Jeugd

Beachvolleybaltrainingen voor de jeugd

Wat leuk dat jij ons hebt gevonden! Bij 4Friends trainen we jeugdspelers vanaf 10 jaar die willen beachvolleyballen. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar als je dat wel hebt ben je ook bij ons aan het goede adres.

We delen de groepen zoveel mogelijk in op leeftijd en niveau. Elke trainingsgroep bestaat uit maximaal 8 kinderen. Op die manier is er voldoende aandacht voor iedereen en kom je altijd aan de bal. Een training duurt anderhalf uur. Wil je vaker trainen? Dat kan uiteraard ook!

Schrijf je in voor dit zomerseizoen

Het zomerseizoen loopt van 10 mei t/m 25 augustus. Je kunt je doorlopend inschrijven voor het zomerseizoen van 2022. Tussendoor instromen kan altijd, zolang er plek vrij is. Als je later in het seizoen start (dus na 10 mei), betaal je uiteraard alleen vanaf het moment van aanmelding.

Ben jij er ook weer bij? Ga naar het formulier en schrijf je in!

Proeftraining

Twijfel je of beachvolleybal iets voor jou is? Doe dan eerst een gratis proeftraining! Mail ons om je hiervoor op te geven (info@4friendsbeachvolleybal.nl).

Kosten seizoen 2022

TrainingKosten
1x per week (dinsdag of donderdag van 18.00 tot 19.30 uur)€ 128,-
2x per week (dinsdag en donderdag van 18.00 tot 19.30 uur) € 239,- incl. korting

Bovenstaande kosten zijn gerekend voor een heel trainingsblok dat loopt van 10 mei t/m 25 augustus. Start jij later met de trainingen, dan zullen we dit uiteraard verrekenen!

Make time 4Friends this summer!