Over 4Friends

Wij zijn 4 vriendinnen uit Den Haag met een grote passie voor het beachvolleybal en het strand. Bij 4Friends staat een goede, relaxte sfeer voorop, maar… als we spelen of trainen gaan we ‘aan’. Zelf houden we van een uitdaging in de training en sluiten het liefst met een voldaan gevoel af. Maar afsluiten doen we wel altijd onder het genot van een drankje, het liefst genietend van de zonsondergang. Met 4Friends willen we onze passie voor het beachvolleybal en het strand graag met jou delen!

Meedoen en je thuis voelen

4Friends is een plek waar iedereen kan meedoen en zich thuis voelt. Jong, oud, man en vrouw. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Respect voor elkaar vinden we erg belangrijk. Beachvolleybal is een teamsport en wij streven naar een teamspirit voor al onze Friends.

Ambitieus, in sport, plezier en groei

Wij zijn ambitieus. Of het nou gaat om het hebben van plezier in en rond het veld, de ontwikkeling van de spelers of het reilen en zeilen van de club. We streven altijd naar verbetering en het hoogst haalbare. We hebben daarbij het standpunt dat er geen constante topsport kan zijn zonder florerende breedtesport. En dat in onze ogen andersom ook waar is!