Volwassenen

Bij 4Friends kunnen volwassenen van alle niveaus komen trainen. Bij je inschrijving kun je aangeven welk niveau je hebt en hoeveel (beach)volleybal ervaring.

Bij 4Friends bestaat elke trainingsgroep uit maximaal 8 personen. Een training duurt anderhalf uur, waarna je een drankje kunt doen bij Boca Grandi en lekker kunt nagenieten en bijkletsen met je beachvolleybalvrienden. De zee is er uiteraard ook altijd om al dat zand en zweet van je af te spoelen!

Schrijf je in voor het zomerseizoen 2022

Het zomerseizoen is van 10 mei t/m 25 augustus. Je kunt je doorlopend inschrijven voor het beachvolleybalseizoen van 2022. Tussentijds instromen kan, zolang er plek vrij is. Als je later in het seizoen start (dus na 10 mei), betaal je uiteraard alleen vanaf het moment van aanmelding.

Doe jij ook weer mee met de beachvolleybaltrainingen op het strand van Kijkduin? Ga dan gauw naar het inschrijfformulier en meld je aan!

Proeftraining

Twijfel je of beachvolleybal iets voor jou is? Doe dan eerst een gratis proeftraining! Mail ons om je hiervoor op te geven (info@4friendsbeachvolleybal.nl).

Kosten seizoen 2022

Training Kosten
1x per week (dinsdag of donderdag)€ 160,-
2x per week (dinsdag en donderdag)€ 298,- incl. korting

Bovenstaande kosten zijn gerekend voor een heel trainingsblok dat loopt van 10 mei t/m 25 augustus. Start jij later met de trainingen, dan zullen we dit uiteraard verrekenen!

Make time 4Friends this summer!