Vrienden van 4Friends Beachvolleybal

Samenwerking met andere organisaties

4Friends Beachvolleybal zoekt graag de samenwerking op met andere (sport)organisaties. Alleen samen kom je verder!

Samen met padelclub Dunamar organiseren we regelmatig evenementen, zoals het Ball Sports Experience aan de Laan van Poot in Den Haag.

Samen met handbalvereniging Hellas Den Haag organiseren we regelmatig evenementen, zoals het Ball Sports Experience aan de Laan van Poot in Den Haag.

Ook met badmintonschool Learn to Fly organiseren we regelmatig evenementen, zoals het Ball Sports Experience aan de Laan van Poot in Den Haag.

Kiteboardschool Kijkduin

Bij onze vrienden van de Kiteboardschool en Boca Grandi zet 4Friends Beachvolleybal regelmatig onze velden op.

Nevobo logo

De Nevobo is een ondersteunende partij die ons helpt om het beachvolleybal in Den Haag nog groter en nog beter toegankelijk te maken in Den Haag.

De sportconsulenten van de gemeente Den Haag ondersteunen 4Friends bij vragen en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, zoals een speciaal doelgroepenbeleid.

DSBV Shot, de studenten volleybalvereniging uit Delft, huurt tijdens de zomerperiode regelmatig velden bij 4Friends om hun beachvolleybaltoernooien te kunnen organiseren op de ultieme beachvolleybalplek: aan het strand!

Tijdens de zomer van 2021 heeft Next Move Sport een week lang gebruik gemaakt van de velden van 4Friends. Het was zo’n succes dat we ook nog een avond onderlinge wedstrijdjes hebben gespeeld.